Menu Valentijn 2019

3 culinaire hapjes

***

Bisque grijze garnalen / Sint-Jakobsvrucht / zeekraal

***

Op vel gebakken grietfilet / gegrilde courgette / risotto boschampignons / jonge bladspinazie / krokantje schorseneer

***

Kalfsfilet pure / vieux cognac / mini shi-take / groene kool / Brasvar spek / krielaardappelen op z’n Provençaals

***

Pistache / amandel / wilde bosaardbei/ cremeux witte chocolade / aardbeienkoelies

***

Zoete versnaperingen voor bij de koffie

Menu wordt geserveerd op donderdagavond 14 februari, vrijdagavond 15 februari en zaterdagavond 16 februari en dit telkens vanaf 19u00.

Prijs van de menu zonder dranken is € 55 per persoon.
Prijs menu met glas huischampagne, 2 glazen witte wijnen, 2 glazen rode wijn, waters, koffie/thee inbegrepen is aan € 85 per persoon.

Enkel op reservatie via mail naar info@tkleinduimke.be of op gsm nr 0479/42 09 56