Maandmenu Bobaz januari/februari 2020

3 culinaire hapjes

***

Op vel gebakken Skrei haasfilet/broccoli/erengi/zeekraal/basilicum

***

Kalfskroontje/Sechuaan peper/doperwt/mini shi-take/boterrapen/jonge bospeen/krokante aardpeer

***

Sabayon kriekenbier/rode vruchten/stracciatella ijs

Menu wordt geserveerd van donderdag 23 januari 2020 t.e.m. zaterdag 22 februari 2020
Prijs van de menu zonder dranken is 50 € per persoon.
Prijs van de menu met Cava, wijnen en waters is 75 € per persoon.
Prijs van de menu met champagne, wijnen, waters en koffie is 80 € .Glas champagne of Cava , 2 glazen witte wijn en 2 glazen rode wijn, waters, koffie of thee.

Inclusief BTW en bediening DEDE’s apres ski bar met gratis shotjes op 7 meter lange fire bar

4 Soorten raclette = natuur, gerookt, mosterd en kruiden, 4 soorten charcuterie, zilveruitjes, augurken, aardappel in de pel, spekbrood en spritzl. Prijs 28 € per persoon. Anderhalf tot 2 uren puur genot.

Unieke formule in gans Vlaanderen. Andere gerechten ok te verkrijgen zoals, braadworst met choucroute, wienerschnitzel, Tartiflette, krokante pizza, apfelstrüdel en appelbeignets.

Dede’s apres ski bar is van 5 december tem 3 april. Sluitingsweekend met 3 dagen apres ski muziek en ambiance 11/12 en 13 april 2020.