Gastronomische menu Kerstavond in Bobaz restaurant

Aperitiefhapjes

3 gastronomische hapjes

Soep

Cappuccino van Butternut pompoen / gerookte rivierpaling / erengi / mini broodjes en boter 

Voorgerecht

Op vel gebakken zeebaarsfilet / spitskool / beukenzwam /groene kool / kreeftensaus 

mini broodjes en boter  

Hoofdgerecht

Nieuw-Zeelandse hertennootjes / pepersaus / boschampignons / Breydel spek / wintergarnituur / truffelkroketten

Nagerecht

Duo cassis en melkchocolade / hazelnoot cremeux / panna cotta van vanille en merengue / frambozenkoelies

Wij voorzien ook zoete mondstrelingen voor de bij de koffie.

Prijs menu zonder dranken 75 € per persoon.
Prijs menu BOB formule 95 € per persoon.
Prijs menu dranken inbegrepen 115 € per persoon.

Glas champagne Piper Heidsick, aangepaste witte en rode kasteelwijnen, bieren, frisdranken, koffie en thee.

Reserveren kan op gsm nummer 0479/42 09 56 of via mail info@tkleinduimke.be
Gelieve tijdig te reserveren want er is maar plaats voor 30 personen.

Opgelet: Uw reservatie is pas geldig mits betaling van een voorschot van 75 € per persoon op rekening nummer BE15 0014 1399 1430