Gastronomische 6 gangen menu in restaurant Bobaz op Kerstavond 24/12/2019 en Kerstdag 25/12/2019

Aperitiefhapjes

Carpaccio runderhaas / King krab met citroengras / Ganzenlever en appel

***

Soep

Bisque Zeebrugse grijze garnalen / Armagnac / rivierkreeftjes / garnalen / gerookte rivierpaling, mini broodjes en boter

***

Voorgerecht

Geschroeide Sint-Jakobsvruchten /knolselder / oesterzwammen / jonge bladspinazie mini broodjes en boter

***

Hoofdgerecht

Nieuw-Zeelandse hertennootjes / Sechuaan peper / groene kool, Breydelspek / rapen / shiitakes / bospeen / veenbes kroketten

***

Nagerecht

Feestelijke creatie van de chef / rode vruchten / frambozenkoelies
Fijne  zoete versnaperingen en mondstrelingen voor bij de koffie.

***

Prijs van de menu bedraagt de prijs 75 € per persoon zonder dranken
Prijs van de menu bedraagt 95 € per persoon voor de BOB formule met dranken
Prijs van de menu bedraagt 115 € per persoon alle dranken inbegrepen.

Glas champagne Piper-Heidsieck , aangepaste witte en rode kasteelwijnen, frisdranken, bieren, waters, koffie of thee naar keuze.

Reserveren kan via info@tkleinduimke.be of op gsm nummer  0479/42 09 56
Uw reservatie is pas geldig na storting van 75 € per persoon op rekeningnummer van BE15 0014 1399 1430 met vermelding van de naam en aantal personen
Reserveren voor menu Kerstavond en Kerstdag kan t.e.m. woensdag 18 december