BOBAZ VALENTJN MENU 2024

Deze menu wordt enkel geserveerd op woensdagavond 14, donderdagavond 15 en vrijdagavond 16 februari

❤️❤️❤️

2 culinaire hapjes

❤️❤️❤️

Bisque Canadese kreeft / Sint-Jakobsvrucht / zeekraal

Op vel gebakken jonge tarbotfilet / spitskool / beukenzwam / crème bospeen met graanmosterd / witte wijnsaus

❤️❤️❤️

Filet puur Rossini / gebakken ganzenlever / portobello / wintergarnituur / steppegras

❤️❤️❤️

Trio van sorbet

❤️❤️❤️

Zoete versnaperingen bij de koffie

❤️❤️❤️

Prijs van de menu is 75 € per persoon.
Prijs menu met cava, 2 glazen wit, 2 glazen rood, waters, koffie of thee is 108 € per persoon.
Met champagne is het 115 € per persoon.

Reserveren kan op gsm nummer 0479/42 09 56.